Hulp nodig bij het aanvragen van een tegemoetkoming scholieren, studiefinanciering, lening of reisproduct?

 

Hulp Overzicht

1Formulierenbrigade
Gratis hulp bij het invullen van uw formulieren en het ordenen van uw administratie. De Formulierenbrigade is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur op telefoon 0183-650216. Op vrijdag is de Formulierenbrigade gesloten. U kunt ook een mail sturen met uw naam en telefoonnummer naar: info@formulieren-brigade.nl. Vermeld in uw mail ook wat voor hulpvraag u heeft. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoek website.
2Vluchtelingenwerk
Vluchtelingenwerk helpt je bij het aanvragen van een duo product. Je kunt naar het open spreekuur op:
Dinsdag: 10.30 - 12.00 uur en 12.30 - 15.00 uur
Donderdag: 10.30 - 12.00 uur en 12.30 - 15.00 uur

Adres:
Zusterstraat 31
4201 EK Gorinchem

Bezoek website.
3Stichting Leergeld
Bij Stichting Leergeld kun je een vergoeding aanvragen voor diverse activiteiten en dingen. Bv een laptop voor school, reiskosten naar school, muziekles, sportvereniging, overige kosten voor school.

Bezoek website.
4AVRES
Voor het aanvragen van een uitkering of hulp bij het zoeken naar werk.

Bezoek website.
5De gemeente van jouw woonplaats
Hier kun je terecht voor heel veel zaken die met het aanvragen van formulieren te maken hebben (officiële documenten). Ze hebben in elke gemeente ook een sociaal team dat helpt bij het opvoeden van kinderen of andere problemen.
6Stichting Samen Doen
De Stichting Samen Doen heeft tot doel het tot stand brengen van verbindingen tussen vluchtelingen en nieuwkomers met de lokale bewoners van de gemeente.

Bezoek website.